Boliger

Vi bygger boliger i blokk, småhusbebyggelse og private eneboliger

Boliger
Enebolig på Thorsastraen

En bærekraftig boligløsning

Slik bygger vi boliger

Faber Bygg har spesialisert seg innen området EAT (Egen arkitekt og tomt). Vi legger vekt på planlegging i nært samarbeide med kunde, og jobber tett med medleverandører i prosjekt gjennom involverende planlegging. Dette medfører økt effektivitet, bedre fremdrift og bedre kvalitet på det som bygges.

Private boliger og hytter

Vi har spesialisert oss på arkitekttegnede boliger og hytter. Moderne funkisstil er blant flere stilarter vi har god erfaring med. Vi har lang erfaring med kombinasjoner av eksklusive materialer av tre, stål, stein og glass, og kan dermed tilpasse spesialløsninger for innredninger, baderom, garderober, trapper etc. Vi sørger for at dine og arkitektens ideer blir til virkelighet.

Rehabilitering og reparasjoner

Faber Bygg har bred kompetanse innen rehabilitering og reparasjoner. Vi utfører alle typer oppdrag – som utskifting av vinduer, nytt tak, oppløft av tak, ombygging, påbygg og garasjer.

Søknader og prosjektering

Faber Bygg tilbyr veiledning innen de forberedende prosesser, for eksempel ved utarbeidelse av byggesøknad eller prosjektering i tidlige faser av prosjektet. Vi benytter søknadstjenesten ByggSøk, som gjør at vi kan sende byggesøknader elektronisk til de kommuner som kan ta i mot søknader elektronisk.

Konsulenttjenester

Vi bistår med tjenester i forprosjekteringen av byggeprosjekter. Overfor arkitekter, konsulenter, offentlige etater og byggherrer kan vi tilby utarbeidelse av for kalkyler, tekniske løsninger og skadevurderinger.

Våre ansatte

Ta kontakt med en av våre fremste eksperter på renovering og bygging av boliger og hytter.

Erik Askildsen
leder boligavdelingen
416 69 758ea@faber.no